«Nathalie hjalp oss med å totalrenovering av et veldig ordinært 70-talls hus  som nå framstår som en spennende bolig. Hun foreslo farger og løsninger som skaper en avslappet og rolig atmosfære i hjemmet vårt. Nathalie er flink til å finne en god balanse mellom elementer og farger som skaper harmoni og de uventede/utradisjonelle løsningene og fragmentene som gjør hjemmet vårt unikt. Vi kan anbefale henne på det varmeste.»

Elin 

«I initially contacted Nathalie to get a professional advice on how to make our house more colorful and to enhance our interior to feel more cozy.

My walls are not anymore white and the living room has been transformed! It only took few hours of painting and the re-arrangement of existing furnitures to achieve this result.

Nathalie gave me valuable tips that I would never have thought about myself. Small changes but a big impact! Along this amazing experience, I also met a great person. Thanks again Nathalie!!!»

Nassima

«Etter å ha bodd 25 år i huset vårt med diverse mindre fargeendringer og små oppussingsperioder var det på tide å totalrenovere hovedrommene i alle 3 etasjer. Nytt Sigdal kjøkken, lys dobbeltstav eikeparkett og baderom var bestilt, men vi var veldig i tvil med hensyn til fargevalg. Ønsket et lyst helhetlig uttrykk gjennom hele huset. Byggmester anbefalte oss å kontakte Nathalie for å få hjelp til dette. Selv hadde vi tenkt en gjennomgående lys farge på alle veggflater, men siden vi har åpen løsning i hele første etasje, samt en påbygd peisestue i forlengelsen av huset gjorde Nathalie oss oppmerksom på at dette kunne bli kjedelig og monotont. Med hennes ekspertise og hjelp, landet vi på ikke mindre enn 4 varme gråtoner, samt to soner med tapet i denne etasjen. Variasjonen i gråtoner og bruk av tapet lagde ”rom i rommene”, og fargene lever og forandrer seg med årstidene og endrer seg i dags-/kveldslys. Disse grepene gjør hele forskjellen, og vi hadde ikke fått et så vellykket resultatet uten Nathalies hjelp!

Siden vi begge har travle jobber og liten fritid, satte vi stor pris på å få presentert forslag med tapetkataloger og fargeprøver hjemme hos oss på kveldstid.

Nathalie er en god menneskekjenner, lyttet til oss og forstod fort hvilken stil og smak vi hadde. Vi kan på det sterkeste anbefale henne!»

Gro & Sverre

«Ved totalrenovering av huset fulgte vi alle Nathalie sine forslag til punkt og prikke og vi er strålende fornøyde! Fargene harmonerer så utrolig godt sammen. Vi satte pris på hennes ærlige kommentarer og forslag til hva som kunne bli enda bedre enn det vi hadde tenkt. Vi anbefaler Nathalie i høyeste grad og takker for god hjelp for at resultatet ble så bra»

Anne Mette & Egil

«Veldig fornøyd med kreative innspill som var tydelig tilpasset våre preferanser. Personlig og veldig hyggelig oppfølging gjennom hele prosessen, fra overordnet idémyldring til handel i butikk om ønskelig. Oppsummert en veldig hyggelig person kombinert med høy dyktiget på sitt fag gjør at vi varmt kan anbefale Nathalie!»

Majvor & Endre

«Nathalie har hjulpet oss med innredning av vårt hus fra 1920 årene. Nathalie er svært kunnskapsrik og løsningsorientert. Hun er behagelig og tar ikke over styringen, men hjalp oss med å komme frem til gode tidløse løsninger som fungerer for oss. Vi er veldig fornøyd med arbeidet Nathalie har gjort og anbefaler henne på det.»

Fiona & Eli

«I forbindelse med bygging av ny enebolig, tok vi kontakt med Nathalie tidlig i prosessen. Det har vært en trygghet, og til god hjelp i alle de valg som skulle tas. Hun har vært lett å samarbeide med.

Hun har vært lydhør for våre ønsker og behov, og kommet med forslag og innspill basert på disse. Vi drog nytte av hennes kompetanse på mange områder (fargevalg, kjøkkenløsning, lyssetting, møblering mm)

Vi fikk en ferdig utarbeidet plan over fargene som skulle brukes i de ulike rom. Denne ble brukt av maleren i det videre arbeidet. Anbefaler gjerne hennes tjenester til andre!»

Tove Karin og Oddvar