Fargevalg i bolig og økt trivsel

Om farger påvirker vårt humør og atferd? Uten tvil…. men farger påvirker også vårt interiør.

Dine tidligere erfaringer av farger og fargene omkring har en innvirkning på deg. Derfor oppfattes fargene forskjellig fra en person til en annen. Samspillet mellom farger og lysforhold (dagslys og kunstig belysning) påvirker vår visuelle oppfatning av form og stil, og kan skape spennende effekter i et interiørmiljø.

Jeg finner fargekombinasjoner

I naturen kombineres fargene på en helt naturlig måte. Dette skjer ikke i et hjem. I et interiør må man selv kombinere fargene. Det er krevende å skape en kombinasjon av farger som kan oppleves på en harmonisk måte.

Sammen med ulike materialer er farger med på å bestemme inntrykket vi ønsker å gi til et rom.

Fargene er utvilsomt løsningen til økt trivsel og harmoni. De gir energi og nytt liv til ditt interiør.

Som fargeveileder er jeg opptatt av at fargene skal gi et nytt dynamikk i rommet og harmonere med møblement og andre interiørdetaljer.

Slik hjelper jeg deg med fargevalg

Etter en samtale sammen, finner jeg ut hva som passer din personlighet. Jeg leverer fargeprøver med flere fargeforslag, slik at du som kunde kan se forskjellige løsninger tilpasset ditt hjem.

Å bruke farger på riktig måte kan være en rask, rimelig og leken metode for å skape forandringer og å fornye et interiørmiljø. Forandring fryder!

Spørsmål om fargevalg?

Kontakt meg gjerne via registreringsskjema for spørsmål, eller send meg en e-post.