Relooking, styling med eksisterende møblement

Relooking (fra engelsk; give a new look) og personalisering: fremheve det du liker etter din stil og personlighet. For at du skal føle deg vel i ditt hjem må interiørmiljøet gjenspeile nettopp din personlighet, stil og levemåte. Noen vet akkurat hva de liker og hva de ikke liker. Andre trenger litt hjelp for å få det fram i sitt hjem. Vi kan raskt bli påvirket av mote og trender og kjøpe seg en “ferdig” stil eller interiør. Mote og trender skal “kun” inspirere oss. Det finnes ikke riktig eller feil interiør. Ditt hjem skal være riktig for deg!

Det er ingen selvfølge å sette sammen møbler og gjenstander og få helheten til å kjennes harmonisk. Det å kombinere gammelt med nytt i ditt nåværende interiørmiljø er ikke alltid så lett. Iblandt ønsker man å skape en spesiell atmosfære eller gi et særpreg til et rom, men hvordan?

Slik skaper du en personlig innredning, en stil du trives med

Ved å være åpen for nye ideer, prøve nye løsninger eller fremheve ting du er glad i, vil hele miljøet oppleves mer balansert og harmonisk. Helt riktig for deg. Små detaljer kan plutselig gjøre hele forskjellen og gi en helt ny stemning.